لیمیت سوئیچ برای اولین بار به‌منظور تعریف محدودیت حرکت یک شیء مورداستفاده قرار گرفت ازاین‌رو نام آن‌ها را «کلید محدودکننده» گذاشتند.

در مهندسی برق، لیمیت سوئیچ، یک سوئیچ است که با حرکت یک قطعه ماشینی و یا با حضور یک جسم شروع به حرکت می کند.

سوئیچ حد استاندارد که در کاربردهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد یک وسیله الکترومکانیکی است که از یک محرک مکانیکی متصل به یکسری از تماس های برقی تشکیل شده است. هنگامی که یک جسم (که گاهی هدف نامیده می شود) در تماس فیزیکی با محرک قرار می گیرد ، حرکت پیوند محرک باعث می شود که در تماس های الکتریکی داخل سوئیچ به نزدیک یا بسته (برای یک مدار معمولی باز) یا باز (برای یک مدار معمولی بسته) الکتریکی آنها برسد.

به ليميت سوئیچ‌هایی که در ابعاد کوچک ساخته می‌شوند ميکروسوئيچ هم گفته می‌شود. لیمیت سوئیچ‌ها معمولاً در تنظیمات صنعتی امکان تشخیص حضور و نزدیکی یا عدم وجود یک ماده یا شی‌ء را دارند.  از میکرو سوئیچ‌ها برای کنترل حد، کنترل حالت، نمایش وضعیت، شمارش قطعه و سایر موارد استفاده می‌شود.

 

لیمیت سوئیچ‌ها به دلیل استحکام، سهولت در نصب و عملکرد قابل‌اعتماد در محیط‌های مختلف، کاربردهای مختلفی دارند که می‌توان برای مثال به ماشین‌های برش، نوار‌های نقاله، ماشین‌های تراش خودکار، جرثقیل‌ها و بالابر‌ها و به‌طورکلی در اکثر ماشین‌هایی که کنترل حرکت ابعادی در آن‌ها موردنیاز است اشاره کرد.عمدتاً لیمیت سوئیچ‌ها با یک رله کنترلی، یک کنتاکتور و یا به‌عنوان ورودی در یک PLC مورداستفاده قرار می‌گیرد.

 

 

از برند های تولید کننده لیمیت سوئیچ های صنعتی که در ایران عرضه می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بانک برند لیمیت سوئیچ

لیمیت سوئیچ

لیمیت سوئیچ ABB

لیمیت سوئیچ

لیمیت سوئیچ OMRON

لیمیت سوئیچ

لیمیت سوئیچ SIEMENS

لیمیت سوئیچ

لیمیت سوئیچ SCHNEIDER

لیمیت سوئیچ

لیمیت سوئیچ HONEYWELL

لیمیت سوئیچ

لیمیت سوئیچ KOBOLD

لیمیت سوئیچ